Bestrijdingsmiddelen
Voor iedere plaag kent Tuincentrum Florahof een oplossing!

Insecten

Het lastige van insecten is dat ze de gewoonte hebben om massaal in de aanval te gaan, bijvoorbeeld luizen, wantsen of mieren. Tuincentrum Florahof biedt u voor iedere insectenplaag een passende oplossing in vorm van de specialistische producten van Luxan. Om dit te bereiken heeft Luxan een uitgekiende reeks probleemoplossers geproduceerd, die alleen zeer effectief zijn bij specifieke problemen met insecten.

Verzorging en bescherming

Naast de serie producten tegen insecten, onkruiden, schimmels en muizen zijn ook de Luxan bescherming- en verzorgingsmiddelen een welkome aanvulling. Denk maar eens aan Algendood tegen groene aanslag.

Onkruid

Onkruid schiet letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Een tuin vol. Op paden en in perken en grasvelden. Gelukkig kunt u geholpen worden met Luxan producten, want Luxan heeft voor vrijwel elk onkruidprobleem een passende oplossing. Bijvoorbeeld voor onkruid in gazons, of voor brandnetels. Natuurlijk voor paden en perken.

Mollen, muizen en ratten

Zodra u een muis heeft gezien zijn er zeker nog een aantal anderen die zich verstoppen. De hoogste tijd voor actie. Want niet alleen kunnen ze voor heel veel (knaag)schade zorgen, ze brengen ook veel ziektes over. Houd uw huis dus hygiënisch schoon en gebruik in deze situatie de beproefde, zeer effectieve muizenkorrels.

Schimmels

Schimmelwerende producten kunnen het best preventief worden gebruikt. Dan blijven schimmels voor uw tuin het hele seizoen achterwege. Als preventief spuiten wordt vergeten en schimmels toch de kop op steken, ook dan heeft Luxan effectieve schimmelbestrijdingsmiddelen.

terug naar boven

Bij Tuincentrum Florahof vindt u alles!

Tuincentrum Florahof in Eelde bedient klanten uit Groningen en Drenthe met alle denkbare tuinartikelen -en gereedschap, zoals talrijke planten, tuingereedschappen, tuindecoratie, sierbestrating, blokhutten, grondstoffen, grind, speeltoestellen en vijvers. Het bedrijf beschikt tevens over een vakkundig hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg -en onderhoud.

Kom langs!

Bezoekadres

Openingstijden

Tuincentrum Florahof
Burg. J.G. Legroweg 34
9761 TC Eelde
Tel: 050 - 309 47 56
Fax: 050 - 309 52 36

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten

Direct naar het contactformulier