Speeltoestellen
Tuincentrum Florahof is een topdealer van speeltoestellen. Elk type speeltoestel nodigt uit om gebruikt te worden en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. De uitstraling en mogelijkheden zijn divers. Uw keus varieert van een complete speeltoren, waarop kan worden geklauterd en vanaf kan worden gegleden, tot een vrijstaande schommel.

De speeltoestelaccessoires maken van uw tuin een kinderparadijs, waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan en zich geen moment vervelen. Ook bij Tuincentrum Florahof vindt u een heuse speelplaats met diverse speeltorens, schommels en glijbanen. Zo krijgt u een uitstekend beeld van ons assortiment.

Professionele speeltoestellen van Hy-Land.

Ook voor de bassischolen, sportvelden, recreatie plaatsen en horeca bedrijven hebben we een professionele lijn speeltoestellen. Florahof is ook trotse dealer geworden van Hy-Land speeltoestellen. Deze speeltoestellen doen aan alle strenge european health and safety regelgeving. Hy-land speeltoestellen zijn niet alleen weerbestendig ook zijn ze UV resistent.  

Meer informatie is ook te vinden op http://www.hy-land.eu/  Hy-land professional playgrounds.

Meer in deze categorie: « Schuttingen Blokhutten »
terug naar boven

Bij Tuincentrum Florahof vindt u alles!

Tuincentrum Florahof in Eelde bedient klanten uit Groningen en Drenthe met alle denkbare tuinartikelen -en gereedschap, zoals talrijke planten, tuingereedschappen, tuindecoratie, sierbestrating, blokhutten, grondstoffen, grind, speeltoestellen en vijvers. Het bedrijf beschikt tevens over een vakkundig hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg -en onderhoud.

Kom langs!

Bezoekadres

Openingstijden

Tuincentrum Florahof
Burg. J.G. Legroweg 34
9761 TC Eelde
Tel: 050 - 309 47 56
Fax: 050 - 309 52 36

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten

Direct naar het contactformulier