Logo
Print deze pagina

Bollen & Zaden
Bij Tuincentrum Florahof vindt u een zeer groot assortiment aan bollen en zaden. Naast prachtige tulpen en dahlia's, zijn er ook kruiden, groenten en eenjarige zaden te vinden.

Met bollen en zaden kunt u de ultieme sfeer maken, of u nu alleen beschikt over een balkon of juist een zeer grote tuin. Als de winter eindigt, dan komt uw tuin weer tot leven met de mooiste voorjaarsbollen. Maar ook als de herfst intreedt, kunt u met herfstbollen uw tuin in bloei zetten.

Potgronden

DCM Potgrond Zaaien & Stekken

Zaaien stekken 40L LRDCM ECOTERRA® Zaaien & Stekken heeft enen extra fijne textuur en een ideaal evenwicht tussen lucht en vocht maken de DCM Potgrond Zaaien & Stekken het substraat bij uitstek voor een snelle inworteling en een goede kieming van uw zaden en stekken. Kant en klaar voor gebruik.

In het vroege voorjaar kunt u er zaaibakjes mee vullen. Zowel voor kolen, slasoorten, selderij, tomaten, prei, pompoenen en paprika’s, als alle andere groenten is DCM Potgrond Zaaien & Stekken het perfecte zaaimedium. In het uitgebalanceerde potgrondmengsel zullen ook het doorgaans moeilijk kiemende peterseliezaad en allerhande kruiden zoals basilicum vlot kiemen. Deze potgrond bevat een aangepaste bemesting die u een gelijkmatige opkomst en een gezonde groei van de jonge zaailingen garandeert.

Waarom DCM Potgrond Zaaien & Stekken?

• Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw stekken al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de stek, en dat 100 dagen lang.
• Deze DCM ECOTERRA® kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
• De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
• Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lavakorrels, waardoor de plant zich nog beter voelt beter zal kiemen en groeien.

BloemenmengselBestuivers 520gr  BloemenmengselLieveheersbeestjes 520gr  BloemenmengselNuttigeInsecten 520gr  BloemenmengselVlinders 520gr 
© Tuincentrum Florahof - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Business-4-ALL