Logo
Print deze pagina

Mediterrane plantenLaat de zomer maar beginnen! Wie wil er nu niet een echt vakantiesfeertje in zijn eigen tuin creëren. Met de mediterrane planten uit het zonnige Toscane gaat dit zeker lukken. De mediterrane planten creeren een klein stukje Italië of Spanje in uw eigen Hollandse tuin.

Tuincentrum Florahof selecteert zelf het assortiment met exotische planten door af te reizen naar de desbetreffende landen. Kom naar het tuincentrum en maak kennis met prachtige olijfbomen, vijgbomen, oleanders, of andere mediterrane planten.

Potgronden

DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten

DCM Potgrond Olijven Vijgen Citrus 3oL

De DCM Potgrond Terrasplanten (& Mediterrane Planten) behoud zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van lava voor gezonde wortels. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om uw terrasplanten alle nodige voedingsstoffen te geven.

Waarom DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten?

• Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
• Deze DCM ECOTERRA® kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
• De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
• Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals klei en kokosvezel, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.

Meststoffen

DCM Organische Meststof voor voor Olijven, Vijgen & Citrus

DCM Meststof Hersluit citrus LRBij olijven en vijgen en citrusbomen, zoals een citroenboom, mandarijnboom of sinaasappelboom is een aangepaste zachtwerkende voeding essentieel. Speciaal voor deze groep biedt DCM Organische Meststof voor Olijven, Vijgen & Citrus een kaliumrijke voeding voor sterke volle planten en kleurrijke stevige vruchten. Mooi en smaakvol, dat is het resultaat! Want als ze volop bloeien waan je je pas echt in Mediterrane sferen.

Waarom DCM Organische Meststof voor Olijven, Vijgen & Citrus?

DCM Organische Meststof voor Olijven, Vijgen & Citrus biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

© Tuincentrum Florahof - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Business-4-ALL