Logo
Print deze pagina

Meststoffen
Net zoals brood rijk is aan noodzakelijke voedingsstoffen voor een mens, bevatten de organische meststoffen van DCM talrijke voedingstoffen voor planten in uw tuin. DCM heeft meststoffen ontwikkeld voor allerlei plantengroepen. De DCM Organische Voeding met MINIGRAN technologie bevat alle ingrediënten om uw tuin optimaal te verzorgen. Het complete assortiment van DCM is bij Tuincentrum Florahof te koop.

U kunt bij onze medewerkers altijd informatie inwinnen over de juiste meststof, waardoor uw planten optimaal groeien, fraai groen blad bezitten en overvloedig bloeien!

Bodemverbeteraars

DCM Koe kippen paardenmest 10 LR

DCM Koe-Kippen-Paardenmest

• humusbron van gevarieerde oorsprong: voor een betere structuur en een grotere bodemvruchtbaarheid
• geen verbrandingsgevaar: veilig voor planten
• gedroogd: vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en insecten

DCM Koemest

DCM koemest 10kg LR

• hoog gehalte organische stof: rijkt de bodem aan met humus voor een betere structuur en een hoger vochthoudend vermogen
• gebruiksvriendelijker en hygiënischer dan verse mest
• gedroogd, dus vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en insecten
• 100 % organisch: toepasbaar in de biologische land- en tuinbouw

DCM Vivimus® Gazon

DCM Vivimus Gazon 40L• organische bodemverbeteraar voor het herstellen van kale of beschadigde plekken in gazons
• voor het uitvlakken van molshopen en andere oneffenheden in het gazon
• uitermate geschikt als bodemverbeterend middel bij de aanleg van een gazon.

DCM Vivimus® Universeel


• organisch bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het aanplanten van sierheesters, hagen, buxus, bomen en andere sierplanten
DCM Vivimus• creëert de ideale omstandigheden voor een snelle inworteling en een geslaagde aanplanting
• voor een luchtige en humusrijke bodem

Meststoffen
DCM Groen Kalk 20kg

DCM Groen-Kalk®

• gekorrelde magnesiumkalk (15% MgO)
• gaat grondverzuring tegen en zorgt voor een betere voedselopname door de planten; verbetert de grondstructuur
• voor het bekalken van gazon en siertuin

DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s

DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s is de complete oplossing om hortensia’s weer snel terug blauw te krijgen. Het Aluin dat is toegevoegd aan de voeding zal oplossen in zure bodems en geeft u op het juiste moment de blauwe kleur terug. Het geheim is makkelijk ontrafelt!. De meststof bevat bovendien veel kalium en magnesium voor levendige, DCM Hortensias nl 375kg LRuitbundig bloeiende bloemen.

Waarom DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s?

Hortensia’s die ooit blauw waren kunnen door de bodem en een ijzertekort veranderen van kleur. Maar u heeft ze toch gekocht omdat ze zo mooi blauw waren. DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s biedt het grote voordeel het de plant voedt en tegelijkertijd razendsnel weer blauw maakt dankzij de bijgevoegde aluin.
Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

DCM Organische Meststof voor Lavendel

DCM Lavendel nl 15kg LRLavendel brengt je in vakantiesferen. Denk aan die prachtige Franse velden vol felpaarse geurende lavendel. Met een beetje DCM Organische Meststof voor Lavendel geef jij jouw lavendel de voeding om de hele zomer uitbundig te bloeien. Deze voeding is een puur organische meststof met lange werking, rijk aan kalium, voor intense bloemkleuren en heerlijke aroma’s. Gebruik deze meststof ook voor andere aromatische planten en kruiden.

Waarom DCM Organische Meststof voor Lavendel?

DCM Organische Meststof voor Lavendel biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.
Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

DCM Organische Meststof voor de Siertuin

DCM Siertuin 10kg LRVoor vitale planten die bestand zijn tegen ziekten en plagen en een uitstekende groei en uitbundige bloei gebruikt u DCM Organische Meststof voor de Siertuin. Dankzij haar doordachte samenstelling bevat deze meststof de juiste voedingselementen voor een evenwichtige groei en een uitbundige bloei. Deze voeding voor bloemen en planten bevat een hoge dosis kalium voor sterke planten. De magnesium die is toegevoegd zorgt voor de onmisbare fotosynthese bij groene bladeren. Zo kan u het hele seizoen van een prachtige tuin genieten.

Waarom DCM Organische Meststof voor de siertuin?

DCM Organische Meststof voor de Siertuin biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.
Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Bij nieuwe aanplantingen mag DCM Organische Meststof voor de Siertuin, dankzij haar zachte werking, tot vlak vóór het planten gebruikt worden.

Viviroot® - wortelaktivator

DCM viviroot LRViviroot® is een unieke meststof die de vorming en groei van de plantenwortels stimuleert dankzij de organische fosforbronnen. Wortels groeien sneller en beter en dat resulteert in een betere groei en bloei boven de grond. Groter en mooier! Viviroot® is een must voor planten bij de aanplanting van struiken, bomen, hagen en andere planten. Vele proeven hebben de effectiviteit al bewezen!

Ook bij de aanleg van een nieuw gazon zal Viviroot® ervoor zorgen dat de wortels van graszoden snel in de bodem zullen inwortelen. De organische grondstoffen in DCM Viviroot® - wortelactivator worden door het bodemleven omgezet in humus. Humus verbetert de bodemstructuur, maakt een vlotte inworteling mogelijk, stimuleert het bodemleven en verhoogt het vermogen van de bodem om water en voedingselementen vast te houden.

© Tuincentrum Florahof - Alle rechten voorbehouden | Realisatie Business-4-ALL