Vaste planten


Vaste planten zijn de beste toepassing voor uw vasteplantenborder of in bloembakken op uw terras. Bij Tuincentrum Florahof zijn vaste planten verdeeld in verschillende groepen, namelijk de voorjaarbloeiers, zomerbloeiers, najaarbloeiers en schaduwplanten. Ook vlinderlokkers, rotsplanten, bodembedekkers, siergrassen en kruiden behoren tot ons assortiment. Met name vaste planten zijn zeer populair door de enorme keuze en de aanwezigheid van de mooiste soorten en maten bloemen voor in uw tuin.

Vaste planten bieden u vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar een pracht aan bloei. U van bij Tuincentrum Florahof allerlei planten; van lage bodembedekkers tot aan zeer hoge solitaire planten. De vaste plant is daarom ook de meest gewilde plant voor in de tuin.

Messtoffen

DCM Organische Meststof voor Vaste Planten & Bodembedekkers

VastePl Bodembed nl 35kg LROok uw vaste planten in de borders hebben voeding nodig. DCM Organische Meststof voor Vaste Planten & Bodembedekkers werkt rustig en geeft dankzij de kalium sterke, stevige en volle planten. De extra magnesium in deze meststof geeft de bladeren een gezonde, diepgroene kleur.

Waarom DCM Organische Meststof voor Vaste Planten & Bodembedekkers:
DCM Organische Meststof voor Vaste Planten & Bodembedekkers biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.
Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Meer in deze categorie: « Eenjarigen Heesters »
terug naar boven

Bij Tuincentrum Florahof vindt u alles!

Tuincentrum Florahof in Eelde bedient klanten uit Groningen en Drenthe met alle denkbare tuinartikelen -en gereedschap, zoals talrijke planten, tuingereedschappen, tuindecoratie, sierbestrating, blokhutten, grondstoffen, grind, speeltoestellen en vijvers. Het bedrijf beschikt tevens over een vakkundig hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg -en onderhoud.

Kom langs!

Bezoekadres

Openingstijden

Tuincentrum Florahof
Burg. J.G. Legroweg 34
9761 TC Eelde
Tel: 050 - 309 47 56
Fax: 050 - 309 52 36

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten

Direct naar het contactformulier