Tuinkassen
Als echt tuinliefhebber is het toch heerlijk om met wat voor weer dan ook bezig te zijn met planten. Het kweken, zaaien en stekken van planten in een hobbykas of broeikas is dan ook een must voor de echt doe het zelfer. Het is toch het mooiste om je eigen groenten en fruit in je eigen tuin te kweken. Met een de kassen van Royel well kunnen wij u dat gemak leveren. Voor elke tuin een geschikte kas. Ze zijn er in alle maten, vormen en prijzen. Zelfs de muurkas is een populair item die je steeds vaker ziet opduiken in onze tuinen. Steeds meer mensen zien de voordelen van een kas. Bovendien staat alles beschut tegen alle weersomstandigheden, wind regen kou alles kan een kas tegenhouden. Zelfs tropische planten zouden het op ze best doen in een kas.

Maar in een kas hoef je niet alleen te kiezen om in te gaan kweken en groentes in te gaan verbouwen. Ook ze zijn er ook om in te genieten. Ook een prieel misstaat bij niemand in de tuin. Ook als het weer buiten wat slechter is, zit u in een prieel écht op uw gemak.

Meer in deze categorie: « Tuinhaarden & vuurkorven Barbecues »
terug naar boven

Bij Tuincentrum Florahof vindt u alles!

Tuincentrum Florahof in Eelde bedient klanten uit Groningen en Drenthe met alle denkbare tuinartikelen -en gereedschap, zoals talrijke planten, tuingereedschappen, tuindecoratie, sierbestrating, blokhutten, grondstoffen, grind, speeltoestellen en vijvers. Het bedrijf beschikt tevens over een vakkundig hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg -en onderhoud.

Kom langs!

Bezoekadres

Openingstijden

Tuincentrum Florahof
Burg. J.G. Legroweg 34
9761 TC Eelde
Tel: 050 - 309 47 56
Fax: 050 - 309 52 36

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten

Direct naar het contactformulier