Over Tuincentrum Florahof
Tuincentrum Florahof bestaat in 2013 exact 50 jaar. Door de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een twee hectare groot complex, waar u daadwerkelijk alles voor in en om uw tuin vindt.

De start van Tuincentrum Florahof

tuincentrum florahof eelde-8De geschiedenis van Tuincentrum Florahof in Eelde gaat terug naar 1942, toen Ubels senior, de vader van de huidige directeur, als hovenier zijn geld verdiende in Groningen. Na de oorlog begon hij aan de Esweg met kweekplanten en de aanleg van tuinen. De contouren van het huidige tuincentrum werden in 1963 gelegd. Ubels kocht een stuk land in Eelde, de plek aan de Burgemeester J.G. Legroweg waar nu Tuincentrum Florahof is gevestigd.

Nieuwe eigenaar, meer balans

tuincentrum florahof eelde-5De huidige eigenaar Theo Ubels kwam in 1978 in de zaak. Sinds juli 2010 is ook Erik Ubels toegetreden. In de beginjaren richtte het bedrijf zich met name op het hoveniersbedrijf, in de jaren '70 en '80 ontstond het overwicht tussen het tuincentrum en het hoveniersbedrijf. Van oudsher bedient Tuincentrum Florahof daarom niet alleen consumenten, maar vervult het ook een groothandelsfunctie voor professionele tuinders.

Kwaliteit, ervaring en ruime keuze

tuincentrum florahof eelde-6Door de jarenlange ervaring weet Tuincentrum Florahof haar klanten uitstekend te bedienen. Het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten zorgt ervoor dat klanten altijd slagen. Door de opgebouwde ervaring kunnen onze medewerkers u voorzien van deskundige adviezen, bijvoorbeeld bij producten of aanleg van uw tuin. Bij Tuincentrum Florahof vindt u gegarandeerd de laatste trends binnen onze productgroepen én geniet u van uitstekende kwaliteitsproducten.

Hoveniersbedrijf

tuincentrum florahof eelde-1Eigenlijk is het hoveniersbedrijf een verlengstuk van het tuincentrum. Vijf mensen in vaste dienst onderhoudt onder andere tuinen van particulieren en levert vakantieservice. Een aantal houdt zich tevens bezig met de aanleg van tuinen. Na levering van groenproducten door het tuincentrum, bijvoorbeeld een boom of pergola, kunnen onze hoveniers deze ook plaatsen.

Ook kan met bij Florahof terecht voor het ontwerpen van een tuin. Een extern bureau doet de inrichting, terwijl de aanleg door onze hoveniers wordt uitgevoerd.

Meer in deze categorie: Route & Openingstijden »
terug naar boven

Bij Tuincentrum Florahof vindt u alles!

Tuincentrum Florahof in Eelde bedient klanten uit Groningen en Drenthe met alle denkbare tuinartikelen -en gereedschap, zoals talrijke planten, tuingereedschappen, tuindecoratie, sierbestrating, blokhutten, grondstoffen, grind, speeltoestellen en vijvers. Het bedrijf beschikt tevens over een vakkundig hoveniersbedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg -en onderhoud.

Kom langs!

Bezoekadres

Openingstijden

Tuincentrum Florahof
Burg. J.G. Legroweg 34
9761 TC Eelde
Tel: 050 - 309 47 56
Fax: 050 - 309 52 36

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
Gesloten

Direct naar het contactformulier