Grondstoffen en Bestrijding

Grondstoffen

Zand nodig? Of zoekt u een aantal m³ grond? Bij Tuincentrum Florahof in Eelde kunt u veel grondstoffen los halen. Het voordeel is dat losse grondstoffen goedkoper zijn dan grondstoffen in zakken. Naast zand en grond heeft Tuincentrum Florahof allerlei grondstoffen op voorraad, zoals compost, Limburg grind, rood mijnsplit, basalt split, metselzand en boomschors.

Geen passend vervoer?

Heeft u geen aanhangwagen? Geen probleem! Bij Tuincentrum Florahof kunt u gratis een karretje lenen. U dient van te voren een kar te reserveren, dit in verband met de beschikbaarheid.

Insecten

Voor iedere plaag kent Tuincentrum Florahof een oplossing!

Het lastige van insecten is dat ze de gewoonte hebben om massaal in de aanval te gaan, bijvoorbeeld luizen, wantsen of mieren. Tuincentrum Florahof biedt u voor iedere insectenplaag een passende oplossing in vorm van de specialistische producten van Luxan. Om dit te bereiken heeft Luxan een uitgekiende reeks probleemoplossers geproduceerd, die alleen zeer effectief zijn bij specifieke problemen met insecten.

Verzorging en bescherming

Naast de serie producten tegen insecten, onkruiden, schimmels en muizen zijn ook de Luxan bescherming- en verzorgingsmiddelen een welkome aanvulling. Denk maar eens aan Algendood tegen groene aanslag.

Onkruid

Onkruid schiet letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Een tuin vol. Op paden en in perken en grasvelden. Gelukkig kunt u geholpen worden met Luxan producten, want Luxan heeft voor vrijwel elk onkruidprobleem een passende oplossing. Bijvoorbeeld voor onkruid in gazons, of voor brandnetels. Natuurlijk voor paden en perken.

Mollen, muizen en ratten

Zodra u een muis heeft gezien zijn er zeker nog een aantal anderen die zich verstoppen. De hoogste tijd voor actie. Want niet alleen kunnen ze voor heel veel (knaag)schade zorgen, ze brengen ook veel ziektes over. Houd uw huis dus hygiënisch schoon en gebruik in deze situatie de beproefde, zeer effectieve muizenkorrels.

Schimmels

Schimmelwerende producten kunnen het best preventief worden gebruikt. Dan blijven schimmels voor uw tuin het hele seizoen achterwege. Als preventief spuiten wordt vergeten en schimmels toch de kop op steken, ook dan heeft Luxan effectieve schimmelbestrijdingsmiddelen.