Hoveniers

Tuinaanleg

Tuincentrum Florahof legt al meer dan 50 jaar zorgvuldig en vakbekwaam tuinen aan. Na aanleg door de deskundige hoveniers van Tuincentrum Florahof zult u vele jaren plezier hebben van uw tuin. Het is van groot belang dat veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling en verbetering van uw tuin.

Ook voor verzakkingen het gedeeltelijke vervangingen van de tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. en vervangen van gedeeltes in uw tuin bent u bij ons ook op het goede adres. Het voordeel is dat u alvorens de tuinaanleg, zelf de producten kan selecteren bij ons tuincentrum. Producten zijn altijd op voorraad en zichtbaar voor iedereen.

Daarnaast is het mogelijk om beplanting door ons te laten inplanten. Met onze ervaring weten wij precies welke stappen moeten worden gezet om planten en bomen het beste tot hun recht te laten komen.

Wilt u meer weten informatie over tuinaanleg door Tuincentrum Florahof over het aanleggen van een tuin? Kom gerust langs bij Tuincentrum Florahof of maak een afspraak met behulp van ons contactfomulier.

Tuinonderhoud

De hoveniers van Tuincentrum Florahof zijn echte vaklui die weten wat goed is voor uw tuin. Tuinonderhoud omvat activiteiten die er voor zorgen dat alles wat in uw eigen natuurlijke omgeving optimaal leeft. Onze hoveniers weten precies hoe ze iedere plant, boom of ander groenproduct moeten behandelen, bijvoorbeeld de mate en het moment van snoeien, de standplaats, de keuze voor een grondsoort, de mate van bewatering etc.

Dit zijn vragen die de invulling van tuinonderhoud bepalen. Tuincentrum Florahof heeft al 50 jaar ervaring in het vak. Op meerdere momenten per jaar kunnen wij uw tuin onderhouden. Ook kunt u bij ons terecht voor snoeibeurten in de winter en het voorjaar. Tevens bieden wij een handige vakantieservice, zodat uw tuin ook tijdens uw afwezigheid in prefecte staat blijft. Denk hierbij aan maaien, verticuteren, snoeien en verzorgen.