Houtwerk

Tuintimmerhout

Het helpt als u handig bent, maar echt nodig is het niet. Tuincentrum Florahof voert tuintimmerhout van Woodvision en Hillhout, hetgeen werken sterk vereenvoudigd. Tuincentrum Florahof helpt u met inspiratie, bijzondere ideeën, praktische tips en trucs en natuurlijk al het benodigde materiaal. Mocht u er niet uitkomen, dan helpt Tuincentrum Florahof u graag verder met maatwerk en montage. Zo geeft u uw tuin uw eigen tuin een unieke persoonlijke touch. Naast balken, palen en planken hebben wij allerlei andere prachtige accessoires. U zegt het maar, wij hebben het.

Vlonders

Houten vlonderplanken hebben een natuurlijke, warme uitstraling en hebben bovendien een uitnodigend karakter. Zelf een terras aanleggen met vlonderplanken is eenvoudig met de producten van onze dealers. De vlonders van Tuincentrum Florahof kennen een praktische maatvoering en zijn van topkwaliteit.

Naast vlonderplanken van hout bieden wij ook een alternatief: composiet vlonderplanken. Deze composiet vlonderplanken zijn extra duurzaam, onderhoudsvriendelijk en hebben een uniek geborsteld reliëf.

Omheiningen

Tuincentrum Florahof biedt u een zeer compleet assortiment schermen in vuren, grenen, hardhout en eiken. De diversiteit is groot; Tuincentrum Florahof heeft meer dan 100 typen omheiningen waaruit u kunt kiezen.

Een tuinafscheiding is niet alleen functioneel, maar werkt tevens sfeerverhogend. Als grote dealer van de topmerken Woodvision en Hillhout hebben wij veel duurzame omheiningen in voorraad.

Tuinmeubilair

Houdt u er ook zo van om lekker onderuit te genieten van en in uw tuin? Daar voegt Tuincentrum Florahof graag een extra dimensie aan toe. De prachtige en solide picknicktafels, tuinbanken en de stijlvolle deckchairs van Woodvision en Hillhout zorgen ervoor dat u heerlijk kunt relaxen. Naast onze picknicktafels, buitenkasten verkoopt Tuincentrum Florahof tevens buitenkeukens en bergingen. Uw kinderen kunnen zelfs aan hun eigen picknicktafel zitten. Er bestaan mogelijkheden voor het gehele gezin.

Naast de buitenmeubelen van woodvision en Hillhout heeft Florahof ook nog de prachtige en stijlvolle Tuinbanken en picknicktafels van Talen beutenmeubelen. Deze meubbelen van Talen worden gefabriceerd in Staphorst zelf. Doordat de productie volledig in eigen fabriek plaatsvind is de kwaliteit in hout en afwerking bij Talen hoogwaardig.

Voor het bekijken van de volledige assortiment kunt U vinden bij online catalogus van Florahof op de website. klik op de logo na keuze.

Schuttingen

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige schutting, dan kiest u gegarandeerd voor schuttingen van de dealers van Tuincentrum Florahof. Wij hebben schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Het hout waaruit de schuttingen zijn vervaardigd is afkomstig van verantwoord gekapte bomen.

Bij Tuincentrum Florahof heeft u genoeg keuze qua houten schuttingen, onder andere rechte schuttingen, gebogen schuttingen, een schutting voorzien van lamellen en shutters…u kunt bij ons alle kanten op. Ook hebben wij extra hoge tuinschutting in het assortiment, zodat u kan genieten van extra privacy. Bovendien kunt u kiezen om een tuindeur toe te voegen, bijvoorbeeld in het geval van een achterom. Met behulp van tuinschermen is het mogelijk om extra afscheidingen te maken binnen uw tuin. Veel van deze artikelen staan in voorraad en kunt u komen bezichtigen op het tuincentrum.

Bloembakken

Hoe brengt u snel sfeer in en om uw woning? Natuurlijk met houten bloembakken van Tuincentrum Florahof! Wij bieden bloembakken in verschillende soorten en maten, stuk voor stuk prachtige producten. Van grote bloembakken tot kleine bloembakken, 6 hoekige bloembakken of zelfs de zuilvormige bloembakken. Misschien is het juist wel daarom dat onze bloembakken steeds vaker niet alleen buiten maar ook binnen te vinden zijn.

Als u rekening houdt met de eisen die planten of bomen aan voeding stellen, dan is een bloembak inclusief de beplanting een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien zal een houten bloembak nooit stuk vriezen en de bloembakken van Tuincentrum Florahof eenvoudig te verplaatsen.

Speeltoestellen

Tuincentrum Florahof is een topdealer van speeltoestellen. Elk type speeltoestel nodigt uit om gebruikt te worden en voldoet aan de laatste veiligheidseisen. De uitstraling en mogelijkheden zijn divers. Uw keus varieert van een complete speeltoren, waarop kan worden geklauterd en vanaf kan worden gegleden, tot een vrijstaande schommel.

De speeltoestelaccessoires maken van uw tuin een kinderparadijs, waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan en zich geen moment vervelen. Ook bij Tuincentrum Florahof vindt u een heuse speelplaats met diverse speeltorens, schommels en glijbanen. Zo krijgt u een uitstekend beeld van ons assortiment.

Professionele speeltoestellen van Hy-Land.

Ook voor de bassischolen, sportvelden, recreatie plaatsen en horeca bedrijven hebben we een professionele lijn speeltoestellen. Florahof is ook trotse dealer geworden van Hy-Land speeltoestellen. Deze speeltoestellen doen aan alle strenge european health and safety regelgeving. Hy-land speeltoestellen zijn niet alleen weerbestendig ook zijn ze UV resistent.

Meer informatie is ook te vinden op http://www.hy-land.eu/  Hy-land professional playgrounds.

Beits

Onbehandeld zachthout, zoals vurenhout, ceder of grenen, heeft snel te lijden onder de Nederlandse weersomstandigheden. Door het houtwerk in uw tuin voor het schilderen eerst te impregneren, behoudt het jarenlang een mooie, natuurlijke kwaliteit.

Schuurtjes, tuinmeubelen of speeltoestellen krijgen dankzij producten van Hermadix op een milieuvriendelijke manier de nodige bescherming. Impregneer zachthout met Impraline Pre-Activ en voorkom schimmel en houtrot. De veilige, universele voorbehandeling dringt diep door in het hout, verwerkt makkelijk en is milieuvriendelijk. Na behandeling met Impraline Pre-Activ moet het hout worden overgeschilderd met Houtdecor Verfbeits of Tuindecoratie beits.

Blokhutten

Een tweede huis in uw tuin? Dat kan met de robuuste blokhutten van onze dealers in blokhutten Woodvision en Hillhout. Extra opbergruimte, speelruimte, hobby- of zelfs werkruimte: een blokhut van ons brengt het binnen uw bereik. Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende wanddiktes en natuurlijk in tal van diepten en lengten. Daardoor is voor bijna elke tuin wel een model beschikbaar.

Uiteraard is het ook mogelijk om een blokhut in afwijkende maten te verkrijgen of speciaal te laten maken. Helemaal afgestemd op uw wensen. Ook naast de speeltoestellen hebben wij op onze tuincentrum ook een blokhutten dorp staan. naast 5 blokhutten staan er op onze tuincentrum ook een Douglas buitenverblijf te show. Misschien iets voor u, neem gerust een kijkje.